Verbeter uw inkoopproces met de juiste werknemer

Werving & Selectie

Inkoop Support heeft praktische ervaring met het uitvoeren van wervings- en selectietrajecten voor inkooppersoneel. De zoektocht naar nieuwe inkoopprofessionals is gebaseerd op ervaring, competenties en kennis. Wij hebben ruime ervaring met de doelgroep en onderhouden daarnaast een netwerk van ZZP professionals. Afhankelijk van uw vraag wordt samen bepaalt hoe de werving er uit gaat zien en welke instrumenten er zullen worden ingezet. Gedurende het gehele traject houden wij u op de hoogte over de voortgang. Met potentiële kandidaten worden competentiegerichte interviews afgenomen. Eigenlijk is het werven en selecteren van inkooppersoneel te vergelijken met het inkoopproces: een zoektocht naar de beste deal voor de organisatie.

 

Inkoop Support werkt op basis van no-cure, no-pay. Geen resultaat betekent geen kosten voor de opdrachtgever. Indien de kandidaat binnen de proeftijd mocht stoppen, zoeken wij op onze kosten een andere kandidaat. Het werven en selecteren van gekwalificeerd inkooppersoneel vraagt om een gedegen aanpak. 

Daarnaast bieden wij u ook de zogenaamde “detavast” constructie. Na een vooraf vastgestelde periode van detachering heeft u de mogelijkheid om de kandidaat, zonder extra kosten, in dienst te nemen.

Geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact op en laat u informeren over de mogelijkheden.

Laatste Nieuws

Partners

Lid van