Verbeter uw inkoopproces met detachering

Detachering

Inkoop Support kan tijdelijke inkoopcapaciteit leveren voor uw inkoopafdeling. Onze inkopers kunnen op tijdelijke basis worden ingezet, waarbij het tevens mogelijk is om de tijdelijke inzet om te zetten naar een vast dienstverband in uw organisatie, zonder dat dat (extra) kosten voor u met zich mee brengt. 

Inkoop Support richt zich slechts op een aantal sectoren. Onze inkoopprofessionals hebben daardoor niet alleen verstand van de inkoopprocessen, maar begrijpen ook de cultuur van deze organisaties. Dat maakt een snelle operationele inzet mogelijk, met direct resultaat als gevolg.

De inkopers van Inkoop Support zijn gewend om op alle niveaus te werken en zijn minimaal in bezit van NEVI-I én het B-certificaat Best Value Procurement. Daarnaast beschikt Inkoop Support over een netwerk van ZZP inkoopprofessionals met specialistische kennis en ervaring binnen de overheid, onderwijs en zorg sector. Bent u benieuwd wat Inkoop Support voor u kan betekenen? Neem dan contact op met een van onze inkoopadviseurs.

Laatste Nieuws

Partners

Lid van