Verbeter uw inkoopproces met Inkoop Support

Inkoopwerkzaamheden

Inkoop Support is een deskundig adviesbureau gespecialiseerd in advies, begeleiding en ondersteuning bij vraagstukken op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Daarnaast ontzorgen wij organisatie in de publieke sector door het begeleiden en uitvoeren van (Europese) aanbestedingstrajecten en kunnen wij het contractmanagement en contractbeheer overnemen.
 
De inkoopadviseurs van Inkoop Support hebben veel ervaring met het inrichten en/of uitvoeren van diverse inkooptrajecten. Samen met opdrachtgevers zoeken wij daarbij steeds naar nieuwe  kansen om het inkoopproces effectiever en professioneler te laten verlopen of te optimaliseren. Daarbij kunnen wij nog wel eens tot verrassende oplossingen komen.
 
Inkoop Support heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een adviesbureau waar opdrachtgevers in de zorg, het onderwijs en de overheid vertrouwen in hebben. Onze ervaring binnen deze sectoren, in combinatie met een uitgebreid netwerk van specialisten, staat daarbij borg voor goede resultaten. Wij kunnen veel bijdragen aan uw inkoopprocessen en inkoopafdeling. Neem contact op met 
Inkoop Support voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Laatste Nieuws

Partners

Lid van