Diensten

Contractmanagement

Het vaststellen en vastleggen van de overeengekomen doelstellingen (KPI's) tussen klant en leverancier is van enorm belang. Het contractmanagement van Inkoop Support zorgt dat deze contractafspraken voor beide partijen duidelijk zijn. Om de controle te waarborgen zorgen de inkoopadviseurs van Inkoop Support dat de afspraken helder, meetbaar en controleerbaar zijn. Contractmanagement geeft oplossingen voor eventuele afwijkingen in de uitvoering van uw dienstverlening. Dit alles draagt bij aan de kwaliteitsverbetering van uw contracten en bedrijfsvoering.

lees meer

Detachering

Met de tijdelijke inkoopcapaciteit van Inkoop Support geeft u uw inkoopafdeling meer slagkracht. Wij bieden u de kans om onze inkopers op tijdelijke basis in te zetten. Bent u helemaar tevreden met de verbeteringen in uw inkoopproces? Dan is het mogelijk om de tijdelijke inzet om te zetten in een vast dienstverband binnen uw organisatie. Dit brengt verder geen extra kosten met zich mee. Wilt u uw inkoopproces verbeteren? Kies voor de inkopers van Inkoop Support.

lees meer

Inkoopwerkzaamheden

Inkoop Support specialiseert zich in inkoopadvies op het gebied van inkoop- en contractmanagement. Met een compact team vormt Inkoop Support een deskundig adviesbureau. Onze inkoopadviseurs leveren u professioneel inkoopadvies, begeleiding en ondersteuning bij uw vraagstukken over contractmanagement en uw inkoopproces. Daarnaast streeft Inkoop Support naar het ontzorgen van organisaties in de publieke sector door het begeleiden en uitvoeren van aanbestedingstrajecten op zowel landelijk als Europees niveau.

lees meer

Best Value Procurement

Best Value Procurement is een inkoopmethodiek die met regelmaat voorkomt bij overheidsinstanties in zowel de zorg als het onderwijs. Best Value Procurement noemen wij ook wel Prestatie inkoop. De toegevoegde waarde van deze strategie maak prestatie inkoop meer dan een instrument. Het is verankert in de gehele inkoopafdeling in de vorm van samenwerking met leveranciers. Inkoopadvies over deze samenwerkingen draagt bij aan de doelstellingen van organisaties met deze filosofie.

lees meer

Laatste Nieuws

Partners

Lid van