Nieuws

Nieuwe collega: Thea Rijnders als inkoopadviseur - Nieuws

05 april 2017

Per 20 maart is Thea Rijnders als inkoopadviseur gestart bij Inkoop Support. Thea woont in IJsselstein en is op dit moment gedetacheerd bij het MBO Utrecht. Daar zal zij zich bezighouden met het inventariseren van de contracten en het uitvoeren van een meervoudig onderhandse aanbesteding. Daarnaast geeft zij inkoopadvies en gaat zij het inkoopproces verbeteren.

lees meer

Spiegelen - Column

03 maart 2017

Spiegelen

In mijn reeds wat langer durende carrière binnen o.a. de zorg en het bedrijfsleven heb ik heel wat te maken gehad met intensief communiceren. Dat de communicatie op zich al een uitdaging is weten we inmiddels allemaal.

lees meer

Nieuwe collega's - Nieuws

02 maart 2017

Nieuwe collega's

Per 1 maart hebben wij 3 nieuwe enthousiaste collega's toegevoegd aan ons team: Patrizia Weber is gestart in de functie van Commercieel Medewerker Inside Sales.

lees meer

NEVI Zorgcongres 2017 - Nieuws

07 februari 2017

NEVI Zorgcongres 2017

Op 2 februari vond het NEVI zorgcongres plaats in Domus Medica in Utrecht. Een prima locatie voor dit event en er was een interessant en informatief programma. Namens Inkoop Support heeft Ellen Hoogenes dit congres bijgewoond.

lees meer

Is de kwaliteit van aanbestedingen in het geding? - Column

03 februari 2017

Is de kwaliteit van aanbestedingen in het geding?

De volgende tekstquote las ik in een vakblad: “Voordat je als projectleider aan de slag gaat met aanbestedingen moet je eerst 10.000 vlieguren hebben..."

lees meer

Werknemers zijn thuis vaak productiever dan op de zaak? - Column

25 januari 2017

Werknemers zijn thuis vaak productiever dan op de zaak?

In een van de regionale kranten stond een artikel over thuiswerken met de kopregel . Werknemers zijn thuis vaak productiever dan op de zaak. Maar het bedrijf als geheel loopt risico slechter te gaan scoren door die steeds legere kantoren.

lees meer

Kick Off 2017 - Nieuws

10 januari 2017

Kick Off 2017

Het was een geweldige Kick Off 2017 met het team van Inkoop Support bv

lees meer

Wist u...? - Nieuws

22 november 2016

Wist u...?

Wist u dat de Key accountmanagers van Inkoop Support graag bij uw organisatie langs komen en onder het genot van een kop koffie vertellen hoe Inkoop Support uw organisatie in de publieke sector met vraagstukken op het gebied van inkoop- en contractmanagement kan ondersteunen en daarvoor oplossingen bedenkt?

lees meer

1ste Najaarsevent, "Contractmanagement" - Nieuws

09 november 2016

1ste Najaarsevent, Contractmanagement

Het team van Inkoop Support BV kijkt terug op haar geslaagde 1ste Najaarsevent, met als onderwerp "Contractmanagement".

lees meer

Ellen Hoogenes - Key Accountmanager Zorg - Nieuws

07 november 2016

Per 1 november is Ellen Hoogenes bij Inkoop Support gestart in de in de functie van Key Accountmanager Zorg.

lees meer

Najaarsevent “CONTRACTMANAGEMENT” - Nieuws

03 november 2016

Najaarsevent “CONTRACTMANAGEMENT”

Op 3 november 2016 organiseert Inkoop Support haar najaarsevent over “Contractmanagement”. Het event zal plaatsvinden in het New World Campus in Den Haag.

lees meer

Inkooptopper van de maand: Diederik van Duuren - Nieuws

01 november 2016

Tijdens de Dam tot Damloop 2016 heeft Diederik van Duuren, accounmanager bij Inkoop Support BV, ruim 300 euro opgehaald en mag zich daarom met recht inkooptopper van de maand genoemd worden.

lees meer

Nieuwe medewerkers - Nieuws

30 september 2016

Anny Oving bij Inkoop Support gestart in de functie van (senior) medewerkster Marketing & Communicatie. Teatske van der Hut Inkoop Support komen versterken in de functie van Accountmanager Zorg.

lees meer

Inkopers tegen kanker - Nieuws

18 september 2016

Inkopers tegen kanker

Zondag 18 september was het dan zover. Na wekenlange training en mentale voorbereiding stond het team van Inkoop Support (Marijke, Diederik, Raymond en Michael) aan de start van de Van Dam-tot-Damloop.

lees meer

Hardlopen tegen kanker - Nieuws

27 april 2016

Hardlopen tegen kanker

Diederik van Duuren en Raymond Visser van Inkoop Support gaan op 18 september hardlopen tegen kanker in de van Dam tot Damloop. Het doel is niet alleen om een goede tijd te lopen, maar ook om zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar kanker.

lees meer

Partners

Lid van